1:a advent och skyltsöndag

Nu har de inte hänt såå mycket sen jag skrev sist, förutom matförgiftningen då men nu mår jag faktiskt bra.
Har bara stora problem med min köldkörtel så till veckan ska jag till sös och se om de blir operation eller om vi kanske kan kontrollera de med medicin först..

Igår var de första advent och eftersom jag bara mått dåligt nu under nästan 3 månaders tid så tyckte jag o Krister att de var behövligt med lite ensamtid så plutten var hos farmor så for vi in till stan och tittade på julskyltningen. Vi tog tunnelbanan från farsta till gamla stan och fikade på ett jätte mysigt fik. Vi delade på en macka och kaka. Var så härligt att få prata och bara mysa med varandra. Kunna gå in i trånga butiker där barnvagnen verkligen inte ryms och njuta. Ringde några gånger för att kolla de gick bra (nojjig som man är!) men allting gick jätte bra och han hade bara roligt.

Köpte lite julgrejer och fick världens finaste och mysigaste kofta av Krister! Så underbar, kommer använda den JÄMT! Tyckte den var alldeles för dyr men Krister köpte den ändå <3. Tack älskling, älskar den.
Köpte även underkläder och en mascara.

Sen vid 5 for vi hemåt och hämtade Harry bubben, gud så härligt att få krama och pussa honom igen! Även om de bara var för några timmar så saknade jag honom :D, min underbara unge.
Sen fortsatte vi myset hemma alla tre och de var helt enkelt en underbar dag igår!

Kollade även in NKs julskyltning och den var jätte fin! Mycket folk så man såg inte SÅ bra, men de viktigaste iaf :).

Hoppas ni hade en bra advent!

matförgiftning

så fick jag matförgiftning och feber på de då, jippie.
fyfan. Låt mig dö

Idag är en bra dag

Tänkte försöka mig på att skriva ett litet inlägg iaf, har hänt så mycket sen sist! Så idag när jag mår relativt bra passar jag på.

Sist jag skrev så for jag typ till mina föräldrar och stannade där i två veckor, och de var verkligen så skönt för de var då jag började må som värst så jag behövde verkligen mina föräldras hjälp då.
Jag kräktes och fick till och med en liten blödning så vi åkte in till akuten där de konstaterades att allt var bra och jag fick se den lilla :). Jag har bara en känslig livmodertapp.

Sen kom vi hem och jag hade fått illamående tabl som hjälpte ett litet tag, sen började allt om igen.
Jag mådde sämre och sämre, tills en dag då jag inte stod ut längre. Krister kom hem från jobbet, vi for in på akuten- de tog massa prover och enbart av mitt kissprov såg de att jag inte ätit eller druckit tillräckligt på 2 månader. Fick drop, var lång väntetid så Krister och Harry for hem.
Fick träffa läkare som sett att jag har skyhöga värden av min köldkörtel som förmodligen bidrar till att jag mår så här dåligt, även orsaken till att jag är deprimerad. Fick se den lilla igen, allting var bra.
Blev inlag och var helt förtvivlad. Saknade Harry .. aldrig varit borta från honom förut en hel natt!!! Grät och pratad med Krister.. Harry mådde självklart bra men usch, jag ville bara slita ut droppet och fara hem.
Fick en illamående tabl till natten och sov för första gången på länge en hel natt, annars har jag kräkts på nätterna också.

På morgnen fick jag i mig frukost, var fortf yr och blev lätt utmattad då jag steg upp men mådde betyligt bättre än jag gjort på 2-3 månader. Träffade läkaren som skrev ut mer illamående medicin, sa att vi skulle följa upp detta med min köldkörtel och sen fick jag äntligen komma hem.

Harry och Krister hämtade mig, vi åt på pizza hut och de var så underbart att vara hemma igen.

De är ungefär de som hänt sen sist jag inte skrev.. känner mig som en dålig mamma, mår dåligt och försöker göra så gott jag kan men klart man blir deprimerad.
De är inte så jävla lätt.

På onsdag går jag in i vecka 13, har då gått 12 fulla veckor. Sägs ju att man skulle börja må bättre då, men nej. De stämmer inte på mig iaf.
Detta är mitt sista barn och jag bara längtar tills skiten är över. Vill kunna ta hand om Harry och vara mig själv igen.

Fan

Känner mig som en urusel mamma! De var ju inte meningen att Harry skulle få lida bara  för att jag blev gravid. Ändå blir de så. Jag mår bara dåligt hela tiden, orkar knappt resa mig ur soffan. Och Harry behöver få vara på öppna förskolan och leka av sig, eller vara ute! Han behöver sin mamma eftersom vi inte har någon annan men när inte ens jag kan räcka till..vet inte vad jag ska ta mig till. Känns inte som att de är värt de


Sjukhus

Är dålig uppdatering för jag har legat inlagd på SÖS.
Kräks hela tiden och blev uttorkad.
Får se när de kommer upp inlägg igen.