Dålig uppdatering

Hej! Vet att det varit extremt dålig uppdatering nu de senaste dagarna men vi har faktiskt haft fullt upp.
Harry, jag och Krister har blivit sjuka! Oj vilken surprise, ellr hur?
Harry har en infektion i luftvägarna så han har fått antibiotika, hans ögon och näsa rinner som bara DEN! Och så har han feber då och då.. stackarn! Ingen sömn för vi, vi arbetar i skift jah och Krister. Tur att jag har min Krister, vad hade jag gjort utan honom?<3
Jag själv har halsont (som FAAAAN) och ont i kroppen samt nyser och näsan rinner konstant. Sjukt jobbigt..
Så otroligt less på att vara sjuk nu!!

-

Imorgon ska Krister jobba sista veckan innan han har semester! Yeeeey <3.
Längtar som tusan, då ska vi bara mysa hela dagarna och ligga på stranden, om nu vi bara blir frisk dvs.
Ikväll orkar vi inte laga middag så det blir nog bara macka och flingor eller nå, vi har ju varit ute en stor del av dagen och lägg till ingen sömn på det= trött som tusan.
Blir tidig kväll ikv.


Tisdag

Det är jätte mysigt väder ute,regn! Har regnat både hela dagen igår och idag.
Önska bara Krister vore här <3.

Måste dock gå till affären och handla lite så jag kan äta något ikv! Nog för att man kan tro att Harry är gjord av socke så är han ju inte de :).
Har börjat försöka med att han ska somna i sin egen säng också,svårt! Han är ju fortfarande min lilla bebis.
Han har ju alltid sovit med mig i samma säng och somnat i min famn.. men nu är det dags!
Vill inte att han ska sova med mig och Krister tills han är fem typ, som min lillebror Andreas.
Vill ha en större lägenhet också så att Harry får eget rum, men om vi flyttar till Krister i höst så får vi stå ut tills han får ett syskon iaf ;). Vi sover ju ändå bara där inne, så man kan göra iordning det rummet så det blir harrys ändå.

Imorgon fyller min lillebror Andreas 6 år! Kan ni förstå.. han börjar skolan till höst och allt. Så stolt över honom <3. Han är ju som mitt andra barn och det gör SÅ ont att behöva tänka på att lämna honom här..
Men det ordnar sig,han får komma och bo hos mig och krister nån vecka under sommaren :).

Nu ska jag försöka städa de sista innan jag far till mina föräldrar imorgon, för på fredag åker jag ju!
Yey, längtar super mycket :D <3.





Minnen

Förut kunde jag längta jag tillbaka till tiden då vi bara låg i sängen, lyssnade på basic element med touch you right now, och bara kunde vara.
Då vi tog bilen och stack till donken med basen i full gång och lyssnade på kobojsarna-jag vet du vill ha mig, mitt i natten.
Eller då vi låg på bryggan 4 på morgonen och rökte, höll varandras händer...
Då var allting bra, eller hur?
Sen förändrades allt

Vi var kåta och dumma,allt för en halvtimmes hett sex.
Hur naiv var man inte då?
Men jag ångrar ändå ingenting, för du är den du är i grund och botten. Och det är ingen bra person. Men hur ska du veta när du själv inte haft de bra eller mår bra?
Synd bara att det gick så långt, för du gjorde mig illa.
Väldigt illa


Flytta

Det är ju ett rent helvete jag lever i just nu.. känns det som iaf.
Har avbokat mötet från idag och jag bara väntar på att Tobias ska höra av sig eller att jag får hem ett papper på att han tänker börja bråka om vårdnaden eller få umgängesrätt..
har dock börjat fundera på att flytta nu redan, till hösten då. Vill inte riskera att Tobias får delad vårdnad och kan hindra mig från att flytta i framtiden. skulle dessutom kännas så sjukt nedvärderande att behöva fråga Tobias om jag får lov att göra saker för/med Harry.. usch.

Nej, det är verkligen inge roligt nu och jag fattar inte att jag ska behöva gå igenom detta redan nu,i mitt unga liv. Men nu har jag satt mig här, i denna sits och då får jag göra allt som krävs att Tobias inte ska få sin vilja igenom.
Han behöver ordna upp sitt liv INNAN han får ha Harry. Han ska kunna ta hand om sig själv.
Litar inte på honom ett dugg..


Inget möte

Idag är det EGENTLIGEN möte med Tobias angående umgängesgrej för Harry osv, men jag tänker avboka det mötet.
Är inte alls redo att träffa Tobias och är ärligt jätte jätte rädd nu då jag tagit upp anmälan igen och allt det blir aktuellt.. Jag menar, Tobias har/är agressiv bara nu då jag gjort slut, och han fick mig att "lova" att inte ta upp anmälan igen osv, och nu har jag ju gjort det. Är rädd för hur han ska reagera och är rädd för att han ska börja bråka om vårdnaden.
Nej,jag mår verkligen skit dåligt just nu och det blir så skönt att åka iväg till krister och försöka glömma allt men det är inte lätt. Klart det gör ont.
Jag trodde ju ärligt att det skulle ordna sig för mig och Tobias, att vi verkligen skulle ha ett liv tsm..

Nåja det är bara massa massa tankar som snurrar runt i huvudet och det är jobbigt- otroligt jobbigt.
Men jag gör detta för mitt eget avslut och för Harrys skull<3.


Lördag

Idag är det lördag och vi har hunnit vara på stan och "städa" undan lite här hemma! Måste bara damsuga toan,hallen och köket.
Sovrummet får bli imorgon ;). Fick en skit snygg klänning av mamma från h&m och ska köpa en ny bikini på måndag, en leopardmönstrad från gina! Skiiiit snygg, tyvärr har jag ju inga bröst att fylla ut den med men de skiter jag i- jag vill haaaa.

På fredag åker jag och Harry till sthlm igen- på obestämd tid. Men blir förmodligen hela juli och så kommer vi hem igen i början av augusti. Behöver de.. få komma bort från all skit och glömma Tobias,rättegång och vad allt sånt heter för ett tag.
Mår verkligen inte bra nu och är rädd för att hamna i en smått depression eftersom alla sår dras upp igen..
Tur att jag har min familj och Krister <3.

Nu ska jag nog städa färdigt och sen blir de tacos till middag! Mums..
Ha en bra helg


Fredag

Idag har vi inte gjort så mycket, träffat min mormor och sen varit och bowlat med min familj! Skriver inte så mycket om "våran vardag"just nu men det är eftersom jag har mycket tankar kring Tobias och allt som ska hända angående det.

Vi var på bvc igår för 10-månaderskontroll och han har inte gått upp någonting nästan! Men lång,det är han! Så det jämnar ut sig på det viset, men jag ska iaf INTE ge honom välling under dagarna/natten eftersom det gör att han blir lat osv. Så även fast han skriker och har sig så får jag inte.. känns ju JÄTTE hemskt då jag fortfarande betraktar honom som min lilla bebis, men Krister är ju här och kan hjälpa mig då jag känner mig som världens sämsta mamma <3.
Han har fått ögoninflammation också (Harry alltså) och är snorig som bara den! Stackarn, men det går nog över snart hoppas vi.

Imorgon hade vi tänkt ta lillebror Andreas och Harry till aronsbadet, om vädret tillåter dvs.
Ta med lite "matsäck" och sånt,blir mysigt. Hoppas det går :)

Nu ska jag snart lägga lillen,kanske skriver senare! Har fått lite ny information angående rättegången osv.


Rättegång?

Tror jag bestämt mig för att ta upp anmälan igen gentemot Tobias och få rättegång.
Få ett avslut på hela skiten.. Tobias fattar inte heller vad det är han gjort! Han skyller på mig att det var mitt fel.. men vilken normal människa tar stryptag,skallar någon och sparkar på någon med sitt eget barn i famnen!?
Nej, det låter bara så himla sjukt och jag kan själv inte fatta att det hänt.. det är jätte jobbigt och jag börjar skaka då jag bara tänker på det men jag måste..
För min egen skull och så att Tobias inte gör det mot någon annan.

Usch.. så jävla jobbigt.


Segt

Idag har jag och Harry inte gjort mycket,vi var till familjerätten och sen for vi hem. Har diskat lite och försöker städa för imorgon kommer min älskling Krister hit! Längtar som tusen, kom ju hem i måndags från sthlm då jag och harry var hos Krister i en vecka- bästa veckan i mitt liv! :)
Så underbart, längtar tills vi flyttar.
När  vi kom hem så satt Harry vid ytterdörren och sa: "pappa"? Och så titta han på mig, då var jag nära gråten, Krister är verkligen en underbar pappa och han och Harry har verkligen kommit varandra nära!
Jobbigt då att börja förvirra Harry med Tobias.. nåja.

Imorgon är det dessutom massa saker vi måste göra.
Krister åker tåg hit så han ska hoppa av vid sunderbysjukhus och så träffas vi där på morgonen för Harry har tid hos sjukgymnasten för sin höger arm! Det blir intressant att se vad de säger.. sen senare på dagen ska vi på bvc för 10 månaders kontroll! Gud vad spännande, undra hur lång och hur mycket min stora kille väger nu :D. Han växer ju så fort :(.

Nu ska jag fortsätta städa lite innan plutten ska vakna igen <3.
Kanske inte blir SÅ mycket uppdatering eftersom krister kommer vara här men bjuder på några bilder från sthlm,






Familjerätten

Nu har jag nästan nyss kommit hem från familjerätten.
Det gick bra men jag är väldigt hård när det gäller det här och avviker inte från någonting. Jag vet redan hur jag vill ha det och hur det SKA vara.
Om Tobias inte har tålamod eller går med på mina krav är det ju synd för honom- då förlorar han Harry.
För om han inte går med på detta så får han inte träffa Harry heller. Och då är det ju bara ett bevis på att han inte bryr sig.
Jag hoppas bara verkligen allting går bra..

Kväll

Känns skönt nu då jag satt lösen på denna blogg och kan skriva vad jag vill, få ut mina tankar kring allting som händer angående Tobias och sånt.
Vill ju inte hänga ut honom på något sätt, därför jag vill veta vem de är som läser min blogg.

Nu har dagen iaf gått och det är kväll men gissa vem som fortfarande är vaken? Jo lilla skit Harry <3.
Ungen sover ju INGENTING.. stackars Harry och stackars mig. När jag fått lite sömn så blir man faktiskt deprimerad, helt sjukt är det vilka tankar man har ibland!
Nåja, det är bättre att låta honom leka av sig osv och så vid 9-10 går vi och lägger oss igen, tsm.

Imorgon är det möte med familjerätten.. känns bra men också jävligt konstigt. Att jag går dit för att Tobias ska kunna få en framtid med Harry.. usch, varför egentligen?
Men jag tänker ju på Harry!
Är jävligt glad att jag har ensam vårdnad om Harry nu iaf! För nu sker allting på MINA vilkor! Jag behöver inte ens låta Tobias träffa Harry om jag inte vill de, så jävla underbart.
Skulle kännas jätte hemskt att behöva lämna bort Harry till tobias utan att kunna ställa krav, Tobias känner ju inte ens Harry! Och sen dessutom så har han slagit mig och är aggressiv.
Nej, det känns helt underbart att jag styr allting.
Tack mamma o pappa för att ni hindrade mig från att ha delad vårdnad! TACK

Bjuder på en underbar bild på mina älsklingar

Rewind

Ni som läst min blogg ett tag och följt den vet ju att det inte alltid varit bra mellan mig och Tobias.
Nu har inte vi haft kontakt på 3-4 månader= han har inte träffat harry heller.
Känns skönt på ett sätt då Harry inte alls har något utbyte av Tobias just nu. Han har aldrig brytt sig förr om Harry, det är endast jag som klivit upp alla nätter, matat Harry, bytt blöja på honom, lekt med honom och tröstat honom. Harry har växt upp med MIG.
Jag anser inte alls att Tobias förtjänar att få vara Harrys pappa på något sätt, det är MITT barn och Tobias råkade bara vara med och göra honom.
Blir så förbannad då jag tänker på hur han behandlat oss.. varför ska han få göra så och sen komma här och leka pappa när de passar honom?

Men när jag sätter mina känslor åt sidan och tänker på Harry så hoppas jag för hans skull att Tobias mognar upp och skärper sig och blir den fantastiska pappa jag vet att han kan vara!
Jag är så rädd att han ska såra och svika Harry,precis som hans egen pappa gjort.
Tobias föräldrar har inte brytt siig eller varit särskilt bra, så hur ska då Tobias veta hur man gör?

Det är så svårt att veta hur man ska göra.. för nu har jag ju Krister som är helt fantastisk. Både med mig och speciellt med Harry.
Harry kallar honom pappa och eftersom de kommer dröja ett bra tag tills Tobias ens kommer få börja träffa mig och Harry så kommer ju Krister vara pappa, och hinna vara det ett bra tag.
Då kommer de jobbiga med att hur förklarar man för en ettåring som redan tror sig ha en pappa att "nu ska vi träffa "riktiga" pappa?
Harry kommer inte förstå utan förmodligen bara förvirra honom.
Det är en väldigt svår och jobbig sists jag sitter i just nu med mycket blandade känslor.

Lösenord

Jag tänker lösenordsskydda min blogg eftersom jag inte vill att vissa personer ska kunna läsa min blogg,om mitt och Harrys liv.
Så jag ger er två dagar att skriva kommentarer om ni vill fortsätta läsa min blogg, då också VEM ni är och helst eran egen blogg adress
Anledningen till att jag inte skrivit ärför att jag funderat mycket på detta men nu bestämt mig.