Svar

MJ om Aldrig våran tur:
Varför var du tvungen att flytta på grund av en kille? Låter inte skoj :(
Jag antar att du är en ny läsare då jag tidigare skrivit om T och allt som hänt.
Men iaf så är T Harrys pappa. Och vi var tsm i ungefär två år allt som allt. Vårat förhållande hade alltid varit turbelent, lite våldsamt så där. T har otroliga aggressions problem och jag själv har ett jävla humör så vi två tsm.. inte bra.
Och ja, jag skaffade barn med honom. Ja jag var tsm med honom FAST det var som det var eftersom när man väl lever i det där, så fattar man inte. Man förstår inte själv. Så INGA kommentarer hurvida varför jag valde att stanna med honom eller behålla Harry när jag blev gravid.

När Harry var född så förändrades T, till en början. Han hjälpte mig med Harry osv.
Men sen blev han sitt vanliga jag igen, så klart! Han är ju bara en ung pojke, vad fan kan man förvänta sig egenligen?
Han spelade dator hela nätterna, sov hela dagarna, sket fullstälndigt i Harry, lgh och mig.
Så ja vi bråkade ofta och en dag gick de överstyr.
Han sparkade mig,tog stryptag flera gånger och skallade mig. Med Harry i min famn.
Granarna hörde väl förmodligen oss för de var ett jävla liv och polisen kom. De såg mitt blåmärke i pannan och min hals, så de tog med T och han fick sitta i häktet. De följande dagarna kom de massa personer hem till oss. Polisen,läkare,soc osv..

Och jag mår redan jävla ap dåligt över att Harry fick vara med om det. Att han behövde leva i det där, får ont i magen och vill kräkas då jag tänker på det.  Tur som FAN att harry var så liten att han aldrig kommer ha något mentalt minne av det, men han har blivit påverkad på andra sätt. Det märks..
Ja de var iaf en sån grov misshandel som var tvungen att ske för att jag skulle vakna upp.

Och anledningen till att jag var tvungen att flytta?
Jo för att familjerätten är dumma i huvudet och skiter i vad fan pappan till barnet gjort, de enda dom följer är: Alla barn har rätt till båda föräldarna.
Fast T har aggressions problem, ser saker på nätterna (har överfallit mig flera gånger och strypt mig i sömnen), umgås med folk som tar droger, dricker ofantliga mängder alkohol, har ingenstans att bo eller har något jobb, inte har brytt sig om harry förut eller någonsin tagit hand om honom.
ÄNDÅ tyckter de att han ska få ha Harry- vilket jävla äckligt skämt!

Så jag flyttade. När jag träffade Krister så såg vi våran chans och flyttade. Jag har ensamvårdnad så jag kan göra precis vad jag vill med Harry. T har inget att säga till om.
Tackar min lyckliga stjärna för att min mamma och pappa sa att jag inte skulle skriva på delad vårdnad.

Så nu vet ni.


Aldrig våran tur

Sitter med gråten i halsen typ.. jag VISSTE att det här skulle hända. Jag visste det hela tiden och ändå så slår det mig till marken och jag bara ligger där.

Självklart fick vi inte lägenheten. Den var så fräsch och fin, herregud. Att vi ens försökte. Patetiskt.
De känns så jävla hopplöst ALLT. Ingen liten tur har vi, inte ett dugg.
Graviditeten har/är ett helvete och problemen blir bara mer o mer. Vi får/hittar ingen lägenheten, de är omöjligt.
Den här lägenheten är LITEN,mörk och äcklig. Jag HATAR den. Den gör mig deprimerad.
Jag hatar T för att han fick mig att flytta.. gå och dö ditt jävla äckel.
Om de fan inte vore för honom så kunde jag ha bott kvar.. Krister kunde ha flyttat till mig istället! Vi hade kunnat få en 4-5 för 6-7000 i månaden, en HYRES lgh dessutom!

De är precis som min mamma säger- sthlm är roligt när man inte har barn. När man bara har sig själv att tänka på. Då man kan spendera sin pengar hur som helst.
Men de är inte roligt då man behöver lägenhet, ta lån eller ta sig någonstans ÖVERHUVUDTAGET. De är dyrt och jävligt.. långt från allting.

Varför i helvete kan inte jag.. eller VI få någon tur då? Varför.. jag fattar inte? Känns som att motgångarna bara pallrar upp sig på hög och ler, medans framstegen och lyckan ligger platt och ser ledsna ut.

Fan fan fan fan fan

Biblioteket

God morgon!
Vaknade vid halv åtta av att Harry tryckte max bok i ansiktet på mig och sa: LÄÄÄÄÄÄS!
Så de var bara att tända lampan och läsa max böcker. Älskar dock när han gör så, gullunge!
Och jag tycker han sover rätt bra nu för tiden. Han somnar (oftast) vid åtta och sover till halv åtta-åtta, men det varierar ju som sagt.
Snart är de väl dags att få honom att somna själv i sin säng också.. lite svårt att veta HUR vi ska göra då vi absolut inte tänker ta till metoden med att låta honom skrika sig trött, sånna är inte vi.
Men tips mottages gärna annars.

-

Idag tänkte vi ta en tur in till biblioteket och kanske låna lite mer böcker! Harry älskar verkligen när man läser för honom. De är de bästa tycker han. Speciellt max böckerna, dom kommer han jämt gåendes med och säger läääs.
Åker inte in till barnens rum idag då jag inte mår så bra.. har fan ont i halsen igen och huvudet! Jävla helvetes bajs skit. Så jag orkar inte med 10000 ungar som alla skriker och har sig. Blir ett litet lugnare ställe idag.

Den 28 feb åker vi hem också, till mamsen och papsen! Yey, vi längtar :D. Lite orolig bara hur Harry ska få plats i min famn dock med magen, men de går det också. Vi brukar oftast få en hel rad för oss själva när vi flyger! Och tur är väl de, så dåligt som jag brukar må.
Så skämmit tycker jag när man sitter och kräks i en liten påse liksom, alla HÖR och SER ju hur/vad man gör.. nej usch. Tur att de bara tar en 1 timme att flyga.

-

Lite "roliga" nyheter är väl att vi verkligen försöker få igång vår flytt nu. En fotograf ska komma fredag morgon och ta bilder på lgh och vi var ju på visning i söndags.. blev kär i lägenheten :(.
Oturligt nog är den ju så jävla fräsch som den är så vi får se om vi ens har en chans att få den.. annars börjar letandet om! Men de måste fan ske något snart alltså.. be till gud att vi snälla hittar något!

Nu ska jag gå och äta frukost!
Ha en bra tisdag

Måndag

Ja idag är det måndag igen.. tiden flyger bara iväg!
Gick in i vecka 23 igår så har gått 22 fulla veckor nu av min graviditet. Lille William lever rövare där inne som vanligt och de blir bara tydligare för varje dag att jag är gravid.

Igår fick jag sammandragningar, jätte mycket! Och jag var inte alls bered då jag inte haft så med Harry alls. Vi höll på att städa och så fick jag ont i ryggen, sen sammandragningar. När jag satt ner var de lugnt men så fort jag ställde mig upp eller började gå så satte de igång. Blev lite skraj men de ska tydligen vara så här, haha.

Här är magen från förra veckan


-

Idag är det ju som sagt måndag så barnens rum har stängt idag men vi kanske ska gå till ÖF istället, vi får se hur hans sovtid blir idag.
Sen måste jag vika tvätt och verkligen försöka få bort vår tvätthög! Men de är svårt när man inte har någonstans att hänga tvätten.

Nu ska vi äta frukost, jag och Harry <3


Kommentarerna

Har fått några kommentarer men jag kan inte se dom, måste vara fel på blogg.se eller våran dator för våran dator är rätt "slut" om man säger så.
Men jag kan tänka mig att de handlar om att de står 11 ist för 12 i headern?
Jag är mycket väl medveten om detta och det ska fixas till, jag ville visa nya designen ändå :).
-
Idag ska vi på visning av en lgh! En trea, inte så där jätte stor men fräsch som attan och öppen planlösning- just det jag vill ha alltså!
Så håll tummarna för att den är lika fin in real life och att vi får den OM vi börjar buda på den!!

Ny design!

Åh är så himla nöjd med min nya design som endenise.se har gjort!
Visst är det snyggt!? Känns himla mycket roligare att blogga nu också :)

Så tack snälla Denise för de super jobb du gjort!

Ska äta mys middag med älskling nu men uppdaterar imorgon!
Tryck f5 om ni inte ser designen ;)

Konstigt

Sitter och tänker på de här med pojke och flicka, hur olika de faktiskt är!
Vissa tycker inte de, att de är vad man "gör" det till men jag tycker att olikheterna mellan flickor och pojkar är uppenbara, bara att titta på kläderna i affären. De är rosa och blått, flickor gillar oftast att leka mer med dockor och sånt, medans killar gillar lite "hårdare" tag. Sen skiljer de självklart från alla barn, eftersom alla är olika.
Men de känns faktiskt riktigt "sorgligt" att jag inte kommer få ha en flicka! En egen liten dotter som står mig nära och att VI har det där speciella bandet som mor och döttrar ofta har.
Jag vet ju bara hur mycket min mamma betyder för mig, hur mycket hon har funnits där när jag blev gravid och allt! De är ju så härligt att ha de så.
Missförstå mig inte, jag älskar Harry och ville ha en pojke från början och med William så VISSTE jag att de var en pojke, han är efterlängtad och älskad- men som sagt. De känns lite tungt att aldrig få det där speciella. Få göra alla "flickiga" saker, köpa massa rosa gull gull grejer osv, få vara med på min dotters första graviditet och sånt.
Men jag hoppas att jag och mina söner kommer stå varandra nära, så nära det går med två pojkar!  Kommer alltid finnas där för dom oavsett vad, göra dom till två självständiga, fina vuxna killar.
Ska njuta av livet med mina två pojkar <3

Bröllopsklänningar

Är några st på min fb som ska gifta sig snart.. så kunde inte låta bli att titta på tradera.
Åh har redan hittat mina drömklänningar typ!

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Åh, vill bara köpa en NU! Haha.. vill också :)
Men nu ska jag äta lite och sluta drömma! Ett bröllop måste man ha råd med också.
Vi får se vad dagen har att erbjuda



Äventyr

Idag drar jag och Harry ut på äventyr till barnens rum igen, han är fortf så jäkla hostig men vad fan ska vi göra då?
Vi blir ju ändå aldrig friska och vi kan inte sitta instängda här! Både jag och Harry blir tokiga.
Föresten så är alla andra ungar där MINST lika snoriga och hostiga, så ingen brydde sig sist iaf.
Det enda som är lite jobbigt att åka ut så här med Harry är att han inte har tid att äta! Allting annat är ju SÅ spännande så hur fasiken ska han ha tid att äta?
Så de är alltid en liten kamp i att få honom att sitta fint och äta klart, men de ska nog gå det med. Mamma vinner alltid, det lär han sig snart ;).
Gjorde för övrigt en svin god kyckling gryta igår med broccoli, svartvinbärssaft, dragon och ost! Till och med Harry, grönsaks hataren nr 1, åt med GOD aptit och gillade det.
Det vart verkligen lyckat, kul att testa nya grejer också.
Så plockade vi undan igår också och Harry somnade i tid för en gångs skull! En bra kväll helt enkelt :)
Nu ska jag få i oss frukost och sen börja göra mig iordning för att åka, man måste ju vara MINST en halvtimme innan de öppnar där.
Ha en bra dag

Den "rätta"

Ibland undrar jag hur jag kan vara så bombsäker på att jag och krister kommer leva tsm hela livet. Hur kan det kännas så rätt?
Jag vet inte men jag vet att de bara är så. De ÄR bara så. De finns inte ens i min värld att vi går skilda vägar (självklart kan de hända något allvarligt, men den sannolikheten är inte heller så stor), att vi "lessnar" på varandra och vill starta om. Varför? Jag vet inte, men jag vet att de är så.

Det jag måste få hjälp med bara är att bearbeta det som hände med T och allt i mitt "tidigare" liv. För jag är inte alltid så snäll mot Krister.. de vet jag själv. Och oftast så mår jag dåligt över de men samtidigt så har T skadat mig på de värsta sätt man kan, både fysiskt och psykiskt.. så jag är rädd. Jag gör allt för att skydda mig själv, jag tänker ALDRIG mer låta någon ens ha en chans att köra över mig eller "vinna", få en makt över mig, veta mina svagheter och utnyttja mig.
Och de gör att jag inte kan ge hela mig, hela mitt allt till Krister.
Men jag ska söka hjälp, de måste jag. Både för mina barns skull och för Krister skull.
För jag vill bli en bra fru och en bra, glad mamma som VÅGAR lite mer. Inte en paronid,vresig fru och mamma.

Här har man de bästa i livet.
Den bästa killen som finns, som aldrig ens skulle säga att jag är dum i huvudet, en underbar go unge som är mitt LIV! Och en till underbar unge.. och ändå så gör man i princip allt för att förstöra de för man tror att de kommer hända förr eller senare.
Visst är de sjukt hur man gör saker omedvetet, de är först när man får tid så här att tänka efter och verkligen se VARFÖR man beter sig som man gör ibland.

Vissa dagar tänker jag verkligen så att jag tar mitt pick o pack och flyttar igen, jag och ungarna klarar oss själva- jag orkar inte vara rädd och behöva tänka och känna så mycket.
Men de brukar gå över.. jag vet oftast att de är min hjärna som ställer till de, för mycket tankar.

Och hur Krister står ut med mig? Det vet jag inte hur. Och kanske därför jag blir rädd också så ofta, för jag vet hur jag beter mig och vem orkar med det i längden? Alla har ju sin gräns, och jag kämpar stenhårt för att komma till den gränsen ibland- trust me.
Men jag hoppas han står ut tills jag blir hel igen.. iaf någorlunda fixad och så får jag försöka skaffa mig fler "bra" dagar, så vi båda kan stå ut med mig tills jag blir lagad.

För en sak är säker.
Jag har aldrig velat gifta mig förr men nu är det enda jag tänker på. Nu är det enda jag vill är att Krister ska ge mig en ring och att vi gifter oss om några år.
Jag brukar tjuvtitta på bröllopsklänningar och sånt skit, bara för att jag också ska få drömma.
Det kanske kan bli bra detta iaf?
Jag tror det



Fortf sjukstuga

Här hemma har vi fortf sjukstuga! Vi blir då fan aldrig friska. Är så otroligt frustrerande..
Får se om de blir ÖF idag men tror inte de då Harrys snor ör grönt igen (trevlig info, i know men så är de att läsa min blogg- ingenting göms undan, Hah) och han är varm så vi får se.
Ska fixa de sista av tvätten idag också, inte så jätte intressant!

Det jag kan säga som är roligt är att på fredag så kommer min nya design upp! Den är så jäkla snygg, förstår inte HUR man kan vara så duktig på att fixa sånt där??
De är http://endenise.se/ som fixat den, en tvåbarnsmamma som tar fantastiska kort och ofc, gör fantastiska designer. Så kika in hos henne :).

Lilla William sparkar på som vanligt och lever livet där inne! Är såå ovan då jag inte kände riktiga/ordentliga sparkar från Harry fören i vecka 25-28 ungefär, fram tills dess var de bara små bubblor. Men de är för att med Harry låg moderkakan i framvägg och nu ligger den bak! Både Krister och Harry har fått känna ordentliga sparkar också, Krister njuter och Harry fattar ingenting- sötungen! Är så roligt då man säger att de ligger bebis/lillebror i magen, då vrider han huvudet på sne och tittar konstigt på magen, petar lite och tittar på mig. Älskade unge!

Nej, nu ska jag äta lite och se reprisen av ungamödrar.



Mage vecka 21 (20+0)

Japp! Min mage är typ totalt borta.. så här "gravid" ser jag ut fast jag gått halva tiden. Helt sjukt! Vill ju också ha mage att mysa med.. jaja de kommer väl.
Jag känner ju iaf tok William sparka konstant.

Städning och tvättning

Sitter och tar en liten paus från städningen just nu, bara damsugning kvar och byta till rena lakan och sånt i sängen. Ska ta mig ett VAAARMT bad sen och läsa min tidning också, de förtjänar jag ;)

Jag och Harry sov i tre timmar också vid lunch! De var verkligen behövligt och vi båda mådde mycket bättre då vi vaknade, därav orken till att städa och tvätta.
Ikv ska jag och Krister bara se film och vara lata, så skönt med helg nu så man får ha sin man hemma lite. Hoppas jag blir frisk under helgen också så jag och Harry kan börja ge oss ut på våra äventyr till diverse saker :)

Nej nu ska jag glo tv och försöka damsuga.. om de inte blir imorgon ;)
Ha en bra kväll



Vaken halva natten

Har mått så sjukt dåligt i natt! Ont i magen, illamående, huvudvärk osv osv. Eländet tar ju aldrig slut!!
Och nu mår jag piss apa igen.. feber, huvudvärk, ont i magen, illamående, yr och trött så in i norden!
Ska definitivt gå och lägga mig med Harry sen, hoppas han vill sova efter lunch iaf.
Vill bara må bra för en enda skull..

Lilla William har iaf varit himla aktiv i magen inatt då jag mått som sämst! Han har buffat och sparkat som jag vet inte vad och nu är han igång igen.
Harry har varit lite orolig men de är han ju nästan alltid så de var inget nytt.


Min fina Harry! <3

och så en bild på mig och älskade lillebror! Vad jag saknar dig älskade unge


Den allra bästa bilden på mig och Andreas måste ju ändå vara denna
Haha älskar Andreas min! :D 

och så RUl bilderna på William :D


Lill snoppen!


Små fötterna


Fy fan vad vi mår bra..

..Eller så inte! Huvudvärk, ont i halsen och kroppen, feber och täppt i näsan, ja de är ju så underbart.
Harry har hosta och snorar som en tok, Krister är täppt i näsan och låter som nån jävla rökare med sitt harkel o hostningar hela tiden.
Fattar dock inte hur jag kan bli så här sjuk NU!? Är de något nytt jag dragit på mig eller..?
Jag och Harry som tänkt dra in till barnens rum idag- kommer not INTE hända. Fy .. vi är bara sjuka hela tiden.

-

Just nu ser Harry på disney chanel och jag halvsitter under ett täcke o filt och skriver här.
Som att de inte är nog med att vara sjuk så skulle Harry upp halv sju också.. yey. Mitt huvud mår så bra.

Insåg just att de är den 12 idag också så vi måste ge oss ut idag iaf, för jag ska till läkaren hos bm -.-
Åhh!!! Morr..'

Hejdå.. innan de blir för bittert här.

Barnens rum!

Igår var jag och Harry ute på äventyr, vi for in till storstan och gick på kulturhuset. De har ett helt plan enbart för barn, barnens rum heter det.
Vi var där i god tid eftersom de står på hemsidan att de snabbt blir fullt! Och de blev de verkligen, knappt en timme efter att vi gått in var de fullt och ingen mer fick komma in.
Harry hade iaf the time of his life! Han lekte för fullt med de små och sprang runt och gjorde allt. Jag vet att dagis kommer gå SÅ bra, han är ju fan den mest sociala lilla unge som finns. Min prins <3 :).
Vi var där i två timmar och man vet att han var trött då han inte ens orkade protestera när vi skulle gå.
Sen gick vi till pendeln och tog tåget mot huddinge för att möta pappa, sen åkte vi på en tur till IKEA.
Vi åt middag där och köpte lite små skit, man går ju aldrig tomhänt ifrån IKEA ;)

Har köpte lite plagg till William också och en skit snygg body till Harry med hörlurar på som är färgglada, han var jätte fin i den!
Köper inte babykläder i strl 50 eftersom att de växer så fort och har kvar nästan alla Harrys babykläder som William får ärva :).
Kommer bli så mysigt att få ta fram Harrys små kläder.. sist jag såg dom satt jag o grät! Haha.. saknar ju Harrys bebistid så mycket. Nu ska han bli storebror och allt.. tiden bara flyger iväg.

Idag ska vi bara städa och tvätta, orkar inte fara någonstans då jag blivit ännu mer sjuk! Jävla Krister som smitar oss.. Harry är också väldigt gnällig så tror inte han mår helt 100 heller.
Nu ska vi sätta igång!
Ha en bra dag


Harry när han var putte lutte liten!!


Rul

Vi ska få en till liten pojke!
Var så jäkla underbart att få vara på ultraljudet, man såg allt så tydligt. Harry for ju bara runt som en jäkla tok så där såg man ju inget. Nu fick se när lilla William svalde fostervatten, kliade sig på huvudet, såg armar och ben tydligt och snoppen! Haha, han var då inte blyg lillen <3 :D Mammas lilla hjärta.

Så Harry ska få en liten lillebror! Blir underbart att se dom växa upp tsm <3.
Går ju självklart inte att ladda upp bilder nu men ska pröva senare ikv! Så får ni se lilla William :).
Blev framflyttad två dagar också så är redan i vecka 20 nu, har gått 19+1 dagar så nya bf datumet är 2 juni!


Satans huvud

Haft huvudvärk hela natten och illamående.. de är ju bara SÅ underbart att vara mig ibland.
Känner mig så bitter och sliten, känns hemskt. Är bara 19 men är redan en bitterfitta som ser ut som 100 år- slitensmåbarnsmorsa.se .. haha, kanske borde skaffa ny blogg!?

Jaja, de blir nog rul idag iaf. Får knapra värktabl och så hämtar Krister mig. De går ju ändå relativt fort och jag vill veeerkligen veta vem liten är <3.

Nu ska jag gå och ta hand om lite mindre roliga grejer som hamnat i Harrys blöja ;)
Skriver mer efter rul idag!



Inget rul imorgon

Blir inget ultraljud imorgon, vi är alldeles för sjuka här hemma. Jag kommer aldrig orka ta mig till sös, fyfan vad less jag är på att vara sjuk!!! Harry verkar dock bättre, han är relativt pigg och glad medans mamma och pappa är hängiga med huvudvärk och begäret att bara få sova.
Så tråkigt att mina föräldrar inte fanns i närheten nu, så hade de kunnat ta Harry en stund så man fick vila upp sig. Stackars Harry som har två st som knappt orkar något, och stackars oss som hade behövt få vila kroppen!
Men vi gör det bästa av situationen <3.

-

Suttit och läst mina bloggar också och gud vad avundsjuk jag är på alla andra, de bor så himla fint! I stora fina lgh.. och jätte fina möbler osv. Åh jag avundas er!!
Saknar min gamla lgh också, den var ju ljus och stor jämfört med de vi bor i nu iaf.. och så hade jag min familj nära.
Jaja, jag och Harry har ett schema som vi ska följa så vi kommer knappt vara hemma- skönt!
Måste bara bli frisk först..



Förkylningar och en sväng på stan

Här hos oss är vi alla förkylda och hängiga, tycker mest synd om Harry. Han är snorig och hostig, får knappt luft under nätterna så vi alla sover gräsligt, vi suger dock ut näsan flera gånger om dagen så HOPPAS han blir frisk snart!

Idag var vi en sväng in till storstan och fikade lite, kollade bebiskläder o sånt!
Ska bli så mysigt att få en till liten bebis, ska verkligen NJUTA av denna graviditete och bebistiden för de är sista gången nu. 
Så jag tar vara på ALLT :). Just nu njuter jag av att få vara ensam med Harry också, se hans framsteg och bara ha tid med honom! Min lilla förstfödda <3.

Blir inte så mycket mer text än så här , har sån huvudvärk.
Men ha en bra lördagskväll alla

Liten uppdatering

Först ett litet tack till Hanna som skickade denna kommentar:

Hanna om Världens bästa Harry:
Saknar dig här på bloggen, Amanda! 
Hoppas allt är bra med dig, Harry och Krister. 

Har följt din blogg ända sen du väntade Harry, så jag är en trogen läsare :)

Ja de har verkligen varit dålig uppdatering här men de är ju för att min graviditet hitils inte har varit rolig. Bara kräkts, blivit matförgiftad, legat på sös osv osv osv. Listan kan göras lång.
Nu börjar jag dock må bättre! Ingen mage än och ingen viktuppgång men sparkar känner jag hela tiden, även Krister kände sin första spark idag :).
Har gått 18 fulla veckor, är i vecka 19 just nu och på måndag är de rul som gäller. Rutin ultraljud alltså, jag hoppas verkligen vi kan få reda på könet då också. Finns inte alls mycket könsneutrala kläder nu förtiden tycker jag.

Har ingen aning alls om vad de är denna gång.. hoppas så innerligt på en tjej då detta är sista barnet, men blir självklart lika glad om de är en liten prins där inne! <3
En annan "rolig" grej jag glömt berätta är att jag och Harry ramlade ner för trappen hos mina föräldrar för en vecka sen ungefär.
De var HEMSKT och vi for in på akuten för min nacke och mage gjorde så jävla ont. Harry klarade dock sig fint fint, blåmärke i ansiktet bara. Jag som tog hela smällen, ni skulle sett min högra sida av kroppen. Aj aj aj...  de enda positiva var att jag ej behövde röntgas och fick se liten på ul.. så FIN! Allt var bra med liten och jag såg h*n i profil.. underbara unge <3.

Nu fick jag helt plötsligt slut på ord så.. nu ska jag lägga mig i sängen med K!
Får se när nästa uppdatering kommer, snart hoppas jag.. ska försöka iaf :)