Fan

Känner mig som en urusel mamma! De var ju inte meningen att Harry skulle få lida bara  för att jag blev gravid. Ändå blir de så. Jag mår bara dåligt hela tiden, orkar knappt resa mig ur soffan. Och Harry behöver få vara på öppna förskolan och leka av sig, eller vara ute! Han behöver sin mamma eftersom vi inte har någon annan men när inte ens jag kan räcka till..vet inte vad jag ska ta mig till. Känns inte som att de är värt de




Kommentarer
Postat av: Jenny

Förstår precis hur du känner. Har själv vart och är där fortfarande ibland. Må inte dåligt över det. Du finns där för Harry och det vet han. Har ni funderat mer på dagis? Wilmer börjar i januari. Och be om hjälp! Förstår att du kanske inte vill lämna Harry till mig, men det kanske finns annat jag kan göra. Kanske komma förbi och leka och laga lite lunch?... Du är en bra mamma och du räcker till, kom ihåg det! Och du är inte ensam. Stor kram från mig.

2011-11-16 @ 11:28:19
Postat av: Anonym

Du är stark!

Jag tror att alla vet att du är en toppenmamma till Harry.

Men ibland räcker man inte till, och jag förstår att det känns jättejobbigt.



Men förhoppningsvis är detta en övergående fas.



Kram!

2011-11-17 @ 00:49:46
Postat av: carrå - mamma till Isabella

Usch vad hemskt med uttorkning men tänk inte så. det kommer vara värt det i slutändan, det är bara en kort period och han lider inte av det. Du är stark, du fixar det!

2011-11-17 @ 21:34:03
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/
Postat av: angelicaeriksson.

Krya på dig och hoppas att det blir bättre! :)

2011-11-20 @ 18:29:08
URL: http://eerikssonangelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback